LD Logo vector

Coatings

Keramische coatings voor een duurzame bescherming

Ervaar de kracht van keramische coatings om uw auto of boot tegen vuil, water en stof te beschermen. Bij Montalvo Luxury Detailing zijn we gespecialiseerd in de permanente Ceramic Nano Coating van System X.

Onze coatings beschermen voertuigen op het land en op het water langdurig. Ze vormen een afstotende barrière tegen schadelijke uv-straling, strooizout en asfaltresten. Het resultaat? Een ongekende glans die de lak van uw voertuig doet stralen als nooit tevoren.

Met onze keramische coatings blijft uw auto of boot jarenlang beschermd, zonder dat er aan esthetiek ingeboet wordt. Investeer daarom in een duurzame coating voor uw kostbare bezit.

what is ceramic coating ovzhtefbgpvpckannumzjzrnobstefryb

Een keramische coating in combinatie met een exterieurpakket

In combinatie met onze keramische coating raden wij ons exterieurpakket aan. Dat pakket werd ontworpen om uw voertuig op de coating voor te bereiden. Zo kan de coating zich beter hechten en verkrijgen we een mooier resultaat. Het pakket omvat de volgende stappen:

Wij zorgen ervoor dat uw voertuig in optimale staat verkeert voor de coating wordt aangebracht.

De gemiddelde kosten voor een keramische coating variëren tussen € 500,00 en € 1500,00, afhankelijk van de omvang van het oppervlak en de gewenste bescherming.

Heading #1
Heading #2
Keramische coating op kleine auto’s
€ 599,00 (incl. btw)
Keramische coating op nieuwe auto’s (gemiddelde grootte/SUV)
€ 699,00 (incl. btw)
Keramische coating op nieuwe auto’s (grote auto’s/SUV)
€ 599,00 (incl. btw)
n

De voordelen van een semicoating bij Montalvo

Voor een optimale voorbereiding en resultaten kunt u onze semicoating met ons exterieurpakket combineren.

Heading #1
Heading #2
Semicoating
Vanaf € 77,00 (incl. btw)
Ons team brengt de coating aan
Vanaf € 125,00 (incl. btw)

Langdurige glans & bescherming dankzij een semicoating

Naast onze klassieke keramische coatings bieden we een semicoating aan die dezelfde voordelen heeft, maar na twaalf maanden uitwerkt. Die semicoating kunt u al krijgen voor slechts € 77,00 (incl. btw). Als u dat wenst, kunnen we de coating voor u aanbrengen tegen een prijs vanaf € 125,00 (incl. btw). Dankzij de semicoating geniet u gedurende een jaar van een verbeterde bescherming en een prachtige glans op uw voertuig.

Wanneer we de semicoating aanbrengen, adviseren we u om ons exterieurpakket erbij te kopen. Dat pakket werd ontworpen om uw voertuig op de coating voor te bereiden, zodat het duurzamer en effectiever beschermd is. Het exterieurpakket houdt in dat we uw voertuig volledig reinigen, polijsten en voorbereiden. Zo kan de semicoating zich beter hechten en ontstaat er een maximale glans en bescherming.

Waarom Montalvo Luxury Detailing?

Bij Montalvo Luxury Detailing streven we naar perfectie in elk aspect van onze dienstverlening. Van onze hoogwaardige producten tot onze ervaren technici, wij garanderen een service van topkwaliteit waarbij we uw voertuig laten stralen als nooit tevoren. Kies voor Montalvo Luxury Detailing en ervaar de ultieme combinatie van vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid.

Als u een nauwkeurige prijsopgave of meer informatie over onze coatings wenst, kunt u vandaag nog contact met ons opnemen. Wij staan klaar om u te adviseren over de beste keuze voor uw voertuig en budget.

default ui image placeholder wireframes nw

Een keramische coating op uw auto laten aanbrengen?

Maak vandaag nog een afspraak!