LD Logo vector

Speciale behandelingen

The,Process,Of,Installing,Ppf,On,The,Side,Mirror,Of

Koplampen restaureren

Door de jaren heen kunnen koplampen dof worden onder invloed van uv-straling en andere omgevingsfactoren. Zo wordt de esthetiek van uw voertuig aangetast en vermindert uw veiligheid op de weg. Ons team zet in op geavanceerde technieken en materialen om uw koplampen hun oorspronkelijke helderheid en glans terug te geven.

De voordelen van koplamprestauratie bij Montalvo

Hoeveel bedraagt de prijs van een koplamprestauratie?

De prijzen voor een koplamprestauratie variëren van € 50,00 tot € 100,00 per paar, afhankelijk van het type voertuig en de benodigde werkzaamheden. Neem contact met ons op voor een nauwkeurige prijsopgave.

Door de remklauwen van uw auto te laten spuiten, geeft u uw voertuig een sportieve uitstraling. Het opvallende accent maakt uw voertuig esthetisch aantrekkelijk en verbetert de algehele uitstraling ervan.

Onze technici spuiten de remklauwen met hoogwaardige verf en via zorgvuldige technieken. Zo garanderen ze u een duurzaam en professioneel resultaat.

De voordelen van remklauwen spuiten

Hoeveel bedraagt de prijs om remklauwen te laten spuiten?

Heading #1
Heading #2
Twee remklauwen spuiten
€ 200,00
Vier remklauwen spuiten
€ 350,00

Als u de uitstraling en duurzaamheid van uw velgen wilt behouden, kunt u die laten reinigen en coaten. Velgen zijn een belangrijk onderdeel van het uiterlijk van uw voertuig. Ze worden vaak blootgesteld aan vuil, remstof en andere verontreinigingen. Wij reinigen uw velgen grondig en brengen een beschermende coating aan om schade en verkleuring tegen te gaan.

De voordelen van velgenreiniging en -coating bij Montalvo

Hoeveel bedraagt de prijs van velgenreiniging en -coating?

Een velgenreiniging en -coating kost € 350,00 per set.

Behandelingen zoals koplampen restaureren & velgen reinigen

Om uw voertuig als nieuw te laten stralen, hebben wij een reeks speciale behandelingen. Van koplampen restaureren tot kleine krassen en deuken wegwerken via spot repair, wij hebben alle expertise in huis om uw voertuig weer in topconditie te brengen. Bekijk hieronder welke speciale behandelingen populair zijn bij ons. Mocht u daarover meer informatie wensen, kunt u ons vrijblijvend aanspreken.

Waarom Montalvo Luxury Detailing?

Bij Montalvo Luxury Detailing houden we de hoogste kwaliteitsstandaard aan en hebben we een groot oog voor detail. Zo bent u verzekerd van een uitmuntend resultaat voor uw voertuig. Onze ervaren technici hanteren uitsluitend de beste materialen en technieken om uw voertuig te behandelen.

We zijn trots op onze reputatie qua uitmuntendheid en klanttevredenheid. Of u nu voor een kleine reparatie of een compleet onderhoud langskomt, wij staan klaar om aan uw behoeften te voldoen. Laat van u horen als u een afspraak wilt inplannen en ontdek zelf waarom klanten telkens weer voor Montalvo kiezen.

Close,Up,To,Ppf,Installation,Process,On,A,Front,Headlight