LD Logo vector

Spot repair

Spot repair om uw auto vlot te herstellen

Montalvo Luxury Detailing staat bekend om doeltreffende spot repair. Het is voor ons kinderspel om de schoonheid van uw voertuig te herstellen en te behouden. Onze deskundige technici pakken kleine beschadigingen en defecten met zorg aan, zodat uw voertuig weer als nieuw wordt.

Polishing,The,Car.,With,Power,Buffer,Machine,.,Car,Care

De mogelijkheden van spot repair

De prijzen voor spot repair kunnen verschillen naargelang de omvang en de ernst van de schade aan uw voertuig. Wij maken er een punt van om eerlijke tarieven te hanteren. Hieronder vindt u alvast enkele richtprijzen. Gelieve ons contactformulier in te vullen als u een gedetailleerde prijsopgave wilt ontvangen. Vooraf kan een van onze specialisten uw voertuig inspecteren.

Heading #1
Heading #2
Kleine krassen repareren
kleine krassen & oppervlakkige beschadigingen
Vanaf € 50,00
Spot touch-up
  • kleine krassen & beschadigingen op specifieke locaties op uw voertuig
  • beschadigingen aan de lak zoals krassen & verkleuringen
Vanaf € 100,00
Lak herstellen
krassen & verkleuringen in de lak van uw voertuig
Vanaf € 150,00
The,Worker,Polishes,Optics,Of,Headlights,Of,The,Car,To

Waarom Montalvo Luxury Detailing?

We streven naar uitmuntendheid in alle onze diensten en willen dat onze klanten geheel tevreden zijn met het resultaat. Dankzij onze eerlijke en transparante tarieven weet u precies wat u kunt verwachten.

Daarenboven staan wij garant voor een toegewijde klantenservice, waarbij we tijd maken om uw vragen te beantwoorden en u uitvoerig over spot repair te informeren. Maak vandaag nog een afspraak als u interesse heeft in spot repair voor uw voertuig. Wij brengen het weer in topconditie!