LD Logo vector

PPF

PPF die uw auto volop beschermt

Paint Protection Film (PPF) voor uw auto heeft talloze voordelen. Bij Montalvo Luxury Detailing maken we gebruik van CarPro Immortal-folie, een geavanceerde ontwikkeling op de markt.

Immortal PPF is een hoogwaardige en zelfklevende polyurethaanfilm met unieke zelfhelende eigenschappen – zelfs bij temperaturen tot -20 °C. In tegenstelling tot bij traditionele methoden zijn er geen warmtebronnen zoals heteluchtpistolen of heet water nodig om krassen te laten verdwijnen.

De kenmerken van CarPro Immortal-PPF

Met CarPro Immortal-PPF geniet u van een langdurige bescherming en behoudt uw auto z’n showroomglans, zelfs onder de uitdagendste omstandigheden.

 1. topkwaliteit dankzij de CarPro Immortal-folie
  Wij gebruiken een geavanceerde ontwikkeling op de markt, namelijk de CarPro Immortal-folie. Met die hoogwaardige zelfklevende polyurethaanfilm is uw voertuig optimaal beschermd.
 2. zelfhelende eigenschappen
  CarPro Immortal-PPF heeft zelfhelende eigenschappen, zelfs bij temperaturen tot -20 °C. Dat betekent dat kleine krassen en beschadigingen vanzelf verdwijnen, zonder dat heteluchtpistolen of heet water vereist zijn.
 3. uitstekende bescherming
  PPF beschermt uw auto tegen steenslag, krassen, insecten en andere beschadigingen die de lak kunnen aantasten.
 4. uitzonderlijke transparantie & hoogglansafwerking
  Met CarPro Immortal-PPF behoudt uw auto z’n showroomglans en een uitzonderlijke transparantie, ook na vele kilometers op de weg.
 5. duurzame bescherming
  Het PPF-pakket van Montalvo staat garant voor een langdurige bescherming, zelfs onder de uitdagendste omstandigheden.
 6. maatwerk
  Wij werken met uiteenlopende pakketten, zodat u kunt bepalen welke mate van bescherming het beste bij uw wensen en bescherming aansluit.

Kortom: met Paint Protection Film van Montalvo Luxury Detailing kiest u voor een optimale bescherming. Uw auto zal z’n waarde en uitstraling voor lange tijd behouden.

De daadwerkelijke kosten kunnen variëren afhankelijk van het type voertuig, de grootte, de vorm en eventuele extra diensten. Voor een nauwkeurige prijsopgave raden we u aan om ons een bericht te sturen.

Heading #1
Heading #2
PPF-pakket (basis)
We brengen PPF op kwetsbare delen van uw voertuig aan, waaronder op de voorbumper, de motorkap en de zijspiegels.
€ 2.000,00
PPF-pakket (uitgebreid)
We brengen PPF op uitgebreidere delen van uw voertuig aan, waaronder op de volledige voorkant (voorbumper, motorkap & voorspatborden), de zijspiegels en delen van de zijpanelen.
€ 4.000,00
PPF-pakket (premium)
We brengen PPF op alle kwetsbare delen van uw voertuig aan, inclusief de hele voorkant, zijpanelen, achterbumper en eventuele extra’s zoals deurgrepen.
€ 6.000,00
immortal ppf porsche
zijkant auto